Revenio Group Oyj:n hallitus

Image
Pekka Rönkä
DI Pekka Rönkä
Hallituksen puheenjohtaja
  • s. 1952
  • Hallituksessa 20.3.2014 lähtien

Hallituksen puheenjohtaja Pekka Rönkä on toiminut HLD Healthy Life Devices Oy:n sekä Magnasense Technologies Oy:n hallitusten puheenjohtajana sekä Lifeassays AB:n hallituksen jäsenenä. Hän on toiminut Thermo Fisher Scientificissä muun muassa varatoimitusjohtajana sekä liiketoimintajohtajana vuosien 1999-2012 välisenä aikana. Aikaisemmin Rönkä on toiminut Labsystems Oy:n johtotehtävissä, Fluilogic Systems Oy:n sekä Konelab Oy:n toimitusjohtajana.

Image
Kyösti Kakkonen
Kauppaneuvos, OTK Kyösti Kakkonen
  • s. 1956
  • Hallituksessa 20.3.2014 lähtien

Kyösti Kakkonen on Tokmanni -konsernin perustaja ja on toiminut konsernin toimitusjohtajana 20 vuoden ajan aina vuoteen 2009 saakka. Nykyisin Kakkonen toimii toimitusjohtajana, hallituksen puheenjohtajana ja hallituksen jäsenenä lukuisissa omistamissaan yhtiöissä, mm. Joensuun Kauppa ja Kone Oy:ssä, K2 Invest Oy:ssä sekä Kakkonen-Yhtiöt Oy:ssä.

Image
Ari Kohonen
DI, ekonomi Ari Kohonen
  • s. 1955
  • Hallituksessa 21.3.2013 lähtien

Ari Kohonen toimii Gerako Oy:n hallituksen puheenjohtajana. Tätä ennen hän on toiminut mm. Tekla Oy:n toimitusjohtajana vuosina 2004-2013, Nordeassa vuosina 1983- 2003 useissa kansainvälisen– ja investointipankkitoiminnan tehtävissä ja tätä ennen Kemira Oy:ssä.

Image
Pekka Tammela
KTM, Pekka Tammela
  • s. 1962
  • Hallituksessa 3.4.2007 lähtien

Pekka Tammela toimii partnerina Korona Invest Oy:ssä. Hän on toiminut aiemmin yritysjohtotehtävissä, muun muassa partnerina PJ Maa Partners Oy:ssä, talousjohtajana Solteq Oyj:ssä ja Panostaja Oyj:ssa sekä sekä KHT-tarkastajana PricewaterhouseCoopersissa sekä KPMG:ssä. Hän toimii myös muissa hallituksissa mm. YE International Oyj, SNT-Group Oy:n sekä Normiopaste Oy:n hallituksen puheenjohtajana.

Image
Ann Christine Sundell
FM Ann-Christine Sundell
  • s. 1964
  • Hallituksessa 15.3.2016 lähtien

Ann-Christine Sundell toimii Blueprint Genetics Oy:n, Immunovia Ab:n ja Biocartis NV:n hallituksen jäsenenä sekä Medix Biochemica Group Oy:n ja Serres Oy:n hallituksen puheenjohtajana ja Raisio Oyj:n hallituksen varapuheenjohtajana. Ann-Christine Sundell toimii myös Biocartis NV:n palkitsemisvaliokunnan jäsenenä, Immunovia Ab:n palkitsemisvaliokunnan puheenjohtajana ja Raisio Oyj:n tarkastusvaliokunnan puheenjohtajana. Hän on aikaisemmin toiminut vuosien 1999-2010 välisenä aikana PerkinElmer:ssa johtajana, segmenttijohtajana sekä myynti- ja markkinointijohtajana.