Revenio Group Oyj:n johtoryhmä

Image
Mikko Moilanen picture mv 2
DI Mikko Moilanen (s. 1965)
Toimitusjohtaja, Revenio Group Oyj

Mikko Moilasella on laaja-alainen kokemus ja vahvat näytöt teknologiayhtiöiden ja asiantuntijaorganisaatioiden johtamisesta kansainvälisessä liiketoimintaympäristössä Grano Group Oy:ssä, Suunto Oy:ssä ja Nokia Oyj:ssä. Hänellä on myös vahvaa kokemusta johtajuudesta innovaatio- ja tuotekehitysvetoisessa yrityskulttuurissa, sekä kuluttaja- että B2B-liiketoiminnan parissa. Moilanen on hallituksen puheenjohtaja Yleiselektroniikka Oyj:ssä, Bellylabs Oy:ssä ja Valtamer Oy:ssä. Revenio-konsernin toimitusjohtajana ja Revenio-konsernin johtoryhmän jäsenenä Moilanen on toiminut 5.8.2019 lähtien. Roolinsa ohella Moilanen toimii myös Icare Finland Oy:n ja Revenio Research Oy:n toimitusjohtajana. 

 

Image
Robin Pulkkinen, CFO
KTM Robin Pulkkinen (s. 1980)
Talousjohtaja, Revenio Group Oyj

Pulkkinen on siirtynyt Reveniolle Symbion EMEAn alueen talousjohtajan tehtävästä. Hän on aikaisemmin toiminut monien kansainvälisten yritysten johtotehtävissä sekä Suomessa että Kanadassa ja hänellä on vahva kokemus erilaisista taloushallinnon tehtävistä. Revenio Groupin talousjohtajaksi Pulkkinen nimitettiin 15.7.2015 ja Revenio-konsernin johtoryhmään 6.8.2015 alkaen.

Image
Tomi Karvo
DI, MBA Tomi Karvo (s. 1966)
Myynti- ja markkinointijohtaja, Icare Finland Oy

Tomi Karvo on toiminut 20 vuotta terveysteknologian alalla kansainvälisissä liiketoiminnan, myynnin ja markkinoinnin johtotehtävissä Datex-Ohmedalla, Spacelabsilla, Perloksella ja Medisizella. Viimeksi Karvo on toiminut Serres Oy:ssä sairaalaliiketoiminnan johtajana. Karvo on myös ollut perustamassa Medical IT -liiketoimintaa Saksaan sekä Itävaltaan ja ollut mukana monissa yrityskaupoissa ollessaan Datex-Ohmedan ja Perloksen palveluksessa. Revenion johtoryhmään Karvo nimitettiin 6.8.2015 alkaen.

Image
Ari Isomäki
Ari Isomäki (s. 1966)
Operaatiojohtaja, Icare Finland Oy

Ari Isomäki on toiminut Icare Finlandin operaatiojohtajana vuoden 2012 syyskuusta lähtien. Isomäki on ollut tuotannon, hankinnan ja logistiikan johtotehtävissä viimeiset 20 vuotta, sekä kotimaan että kansainvälisillä markkinoilla toimivissa yrityksissä, kuten Perloksella sekä Enstolla. Revenion johtoryhmään Isomäki nimitettiin 1.6.2016 alkaen.

Image
Mika Salkola
DI, Mika Salkola (s. 1962)
Tuotekehitysjohtaja, Icare Finland Oy, Tutkimus- ja tuotekehitysjohtaja, Revenio Research Oy

Mika Salkola on työskennellyt Icare Finland Oy:n tuotekehitysjohtajana syyskuusta 2015 lähtien. Mika on tuotekehityksen pitkän linjan asiantuntija. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus tuotekehitystyöstä globaaleissa liiketoiminnoissa työskenneltyään muun muuassa Thermo Fisher Scientific:ssa ja Vaisalassa. Revenio Group Oyj:n johtoryhmään Salkola nimitettiin 1.2.2018 alkaen. 

Image
Heli Vatanen
FM, Heli Huopaniemi (s. 1972)
Laatupäällikkö, Icare Finland Oy, Laatujohtaja, Revenio Group Oyj

Heli Huopaniemi on työskennellyt Icare Finland Oy:n laatupäällikkönä vuodesta 2010 lähtien. Aiemmin Heli on työskennellyt laatupäällikkönä Plexpress Oy:ssä, tuotekehitysjohtajana CTT Cancer Targeting Technologies Ltd:ssä sekä Helsingin yliopiston Haartman Instituutissa tutkijana. Revenio Group Oyj:n johtoryhmään Huopaniemi nimitettiin 1.2.2018 alkaen.

John Floyd (s. 1970)
Toimitusjohtaja, Icare USA Inc
Tiina Olkkonen
Viestinnän ulkopuolinen asiantuntija