Toimitusjohtaja ja johtoryhmän jäsenet

Image
Timo Hildén, Revenio toimitusjohtaja
KTM Timo Hildén (s. 1959)
Toimitusjohtaja, Revenio Group Oyj

Timo Hildén toimii yhtiön väliaikaisena toimitusjohtajana 25.11.2019 alkaen. Timo on toiminut yli 30 vuotta terveysteknologian alan yrityksissä yleisjohdon, myynnin ja markkinoinnin johtotehtävissä Orion Yhtymässä, Labsystems:ssä, Thermo Electron:ssa ja Thermo Fisher Scientific:ssa. Jo 90-luvun alkupuolella hän oli mukana perustamassa tuotanto- ja myyntiyhtiöitä Venäjälle ja Kiinaan ja myöhemmin hänen vastuullaan oli myös tuotanto- ja markkinointiyksiköitä USA:ssa (3), Meksikossa ja Suomessa (2). Tuotekehitysyksiköitä oli sekä Suomessa että USA:ssa. Hän on ollut mukana lukuisissa yritysostoissa ollessaan Thermon palveluksessa. Timo on ollut hallituksen jäsen Medisize Oy:ssä (entinen Perlos) sekä Thermon Suomen yhtiön ja sen ulkomaisten tytäryhtiöiden hallituksissa.

Image
Mika Salkola
DI, Mika Salkola (s. 1962)
Tuotekehitysjohtaja, tonometrit, Icare Finland Oy, Tutkimus- ja tuotekehitysjohtaja, Revenio Research Oy

Mika on työskennellyt Icare Finland Oy:n tuotekehitysjohtajana syyskuusta 2015 lähtien. Mika on tuotekehityksen pitkän linjan asiantuntija. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus tuotekehitystyöstä globaaleissa liiketoiminnoissa työskenneltyään muun muuassa Thermo Fisher Scientific:ssa ja Vaisalassa. Revenio Group Oyj:n johtoryhmään Mika nimitettiin 1.2.2018 alkaen. 

Image
Tomi Karvo
DI, MBA Tomi Karvo (s. 1966)
Myynti- ja markkinointijohtaja, Icare Finland Oy

Tomi on toiminut 20 vuotta terveysteknologian alalla kansainvälisissä liiketoiminnan, myynnin ja markkinoinnin johtotehtävissä Datex-Ohmedalla, Spacelabsilla, Perloksella ja Medisizella. Viimeksi Tomi on toiminut Serres Oy:ssä sairaalaliiketoiminnan johtajana. Karvo on myös ollut perustamassa Medical IT -liiketoimintaa Saksaan sekä Itävaltaan ja ollut mukana monissa yrityskaupoissa ollessaan Datex-Ohmedan ja Perloksen palveluksessa. Revenion johtoryhmään Tomi nimitettiin 6.8.2015 alkaen.

Image
Ari Isomäki
Ari Isomäki (s. 1966)
Operaatiojohtaja, Icare Finland Oy

Ari on toiminut Icare Finlandin operaatiojohtajana vuoden 2012 syyskuusta lähtien. Ari on ollut tuotannon, hankinnan ja logistiikan johtotehtävissä viimeiset 20 vuotta, sekä kotimaan että kansainvälisillä markkinoilla toimivissa yrityksissä, kuten Perloksella sekä Enstolla. Revenion johtoryhmään Ari nimitettiin 1.6.2016 alkaen.

Image
Heli Vatanen
FM, Heli Huopaniemi (s. 1972)
Laatupäällikkö, Icare Finland Oy, Laatujohtaja, Revenio Group Oyj

Heli on työskennellyt Icare Finland Oy:n laatupäällikkönä vuodesta 2010 lähtien. Aiemmin Heli on työskennellyt laatupäällikkönä Plexpress Oy:ssä, tuotekehitysjohtajana CTT Cancer Targeting Technologies Ltd:ssä sekä Helsingin yliopiston Haartman Instituutissa tutkijana. Revenio Group Oyj:n johtoryhmään Heli nimitettiin 1.2.2018 alkaen.

Image
Robin Pulkkinen, CFO
KTM Robin Pulkkinen (s. 1980)
Talousjohtaja, Revenio Group Oyj

Robin on siirtynyt Reveniolle Symbion EMEAn alueen talousjohtajan tehtävästä. Hän on aikaisemmin toiminut monien kansainvälisten yritysten johtotehtävissä sekä Suomessa että Kanadassa ja hänellä on vahva kokemus erilaisista taloushallinnon tehtävistä. Revenio Groupin talousjohtajaksi Robin nimitettiin 15.7.2015 ja Revenio-konsernin johtoryhmään 6.8.2015 alkaen.

Image
Giuliano Barbaro
DI, Giuliano Barbaro (s. 1971)
Tuotekehitysjohtaja, kuvantamislaitteet, CenterVue S.p.A.

Giuliano on toiminut 20 vuotta johtotehtävissä silmätautien diagnostiikan alalla. Aiemmin Giuliano toimi tuotekehitysjohtajana Nidek Technologiesilla (Nidek Co.n tytäryhtiö) jonka jälkeen hän vaikutti CenterVuen perustamiseen toimien toimitusjohtajana yrityksen alkuvuosina ja myöhemmin johtaen tuotekehitysyksikköä. Giuliano aloittaa johtoryhmässä 1.1.2020 alkaen. 

Revenio Group Oyj:n täysin omistamien tytäryhtiöiden hallitusten jäsenet on valittu Revenio-konsernin johtoon kuuluvista henkilöistä. Henkilöille, jotka ovat työ- tai toimisuhteessa konsernin yhtiöihin, ei makseta erillistä palkkiota tytäryhtiön hallituksessa toimimisesta. Tytäryhtiöiden hallitukset vastaavat lakisääteisistä tehtävistä. Tytäryhtiöiden liiketoiminnan ohjaus tapahtuu Revenio-konsernin emoyhtiön hallituksen, toimitusjohtajan, tytäryhtiön toimitusjohtajan ja konsernin johtamisjärjestelmän kautta.