Meistä

Laatu

Laatu on tärkeä osa kilpailukykyämme

Meille on ensiarvoisen tärkeää palvella asiakkaitamme turvallisilla, testatuilla ja luotettavilla tuotteilla. Toimintaamme ohjaavat koko konsernin yhteiset laatutavoitteet.

Vastuullisena yrityksenä toimimme lääkinnällisten laitteiden valmistajille, kehittäjille ja palveluntarjoajille tarkoitettujen kansainvälisten standardien, viranomaismääräysten ja eri maiden paikallisten lakien mukaisesti.

Laatuorganisaatiomme vastaa konsernin prosessien ja asetettujen laatutavoitteiden mittaamisesta, toimii neuvonantajana sekä hakee ja hallinnoi myyntilupia maailmanlaajuisesti. Tärkeä osa laatuamme on lainsäädännön sekä tuote- ja turvallisuusvaatimusten tuntemus ja niiden kehityksen seuranta.

ISO 13485 -laatujärjestelmä ja MDSAP-sertifikaatti

Noudatamme kaikissa toiminnoissamme ISO 13485 -laatujärjestelmää (Terveydenhuollon laitteet ja tarvikkeet – Laadunhallintajärjestelmät – Vaatimukset viranomaismääräyksiä varten), joka perustuu jatkuvan parantamisen periaatteelle.

Meillä on MDSAP-sertifikaatti, joka kattaa ISO 13485:n sekä vaatimukset osallistuville sääntelyalueille, jotka ovat Australia (TGA), Brasilia (ANVISA), Kanada (Health Canada), Japani (MHLW) ja Yhdysvallat (FDA).