Revenio Group Oyj:n hallituksen jäsenet

Image
Pekka Rönkä
DI Pekka Rönkä (s. 1952)
Hallituksen puheenjohtaja

Pekka Rönkä on toiminut HLD Healthy Life Devices Oy:n sekä Magnasense Technologies Oy:n hallitusten puheenjohtajana sekä Lifeassays AB:n hallituksen jäsenenä. Hän on toiminut Thermo Fisher Scientificissä muun muassa varatoimitusjohtajana sekä liiketoimintajohtajana vuosien 1999-2012 välisenä aikana. Aikaisemmin Rönkä on toiminut Labsystems Oy:n johtotehtävissä, Fluilogic Systems Oy:n sekä Konelab Oy:n toimitusjohtajana. Revenion hallituksessa Rönkä on ollut 20.3.2014 lähtien. Hän on tarkastusvaliokunnan jäsen.

Pekka Rönkä ja hänen määräysvaltayhtiönsä omistivat 31.12.2020 yhteensä 4 664 kappaletta Revenio Group Oyj:n osakkeita ja 0 kappaletta optioita

Image
Kyösti Kakkonen
Kauppaneuvos, OTK Kyösti Kakkonen (s. 1956)
Toimitusjohtaja
, Joensuun Kauppa ja Kone Oy, K2 Invest Oy, Kakkonen-Yhtiöt Oy

Kyösti Kakkonen on Tokmanni -konsernin perustaja ja on toiminut konsernin toimitusjohtajana 20 vuoden ajan aina vuoteen 2009 saakka. Nykyisin Kakkonen toimii toimitusjohtajana, hallituksen puheenjohtajana ja hallituksen jäsenenä lukuisissa omistamissaan yhtiöissä, mm. Joensuun Kauppa ja Kone Oy:ssä, K2 Invest Oy:ssä sekä Kakkonen-Yhtiöt Oy:ssä. Revenion hallituksessa Kakkonen on toiminut 20.3.2014 lähtien.

Kyösti Kakkonen ja hänen määräysvaltayhtiönsä omistivat 31.12.2020 yhteensä 6 179 kappaletta Revenio Group Oyj:n osakkeita ja 0 kappaletta optioita.

Image
Ann Christine Sundell
FM Ann-Christine Sundell (s. 1964)
Hallitusammattilainen

Ann-Christine Sundell toimii Blueprint Genetics Oy:n, Immunovia Ab:n ja Biocartis NV:n hallituksen jäsenenä sekä Medix Biochemica Group Oy:n ja Serres Oy:n hallituksen puheenjohtajana ja Raisio Oyj:n hallituksen varapuheenjohtajana. Ann-Christine Sundell toimii myös Biocartis NV:n palkitsemisvaliokunnan jäsenenä, Immunovia Ab:n palkitsemisvaliokunnan puheenjohtajana ja Raisio Oyj:n tarkastusvaliokunnan puheenjohtajana. Hän on aikaisemmin toiminut vuosien 1999-2010 välisenä aikana PerkinElmer:ssa johtajana, segmenttijohtajana sekä myynti- ja markkinointijohtajana. Revenion hallituksessa Sundell on ollut 15.3.2016 lähtien. Hän on nimitys- ja palkitsemisvaliokunnan puheenjohtaja ja tarkastusvaliokunnan jäsen.

Ann-Christine Sundell ja hänen määräysvaltayhtiönsä omistivat 31.12.2020 yhteensä 4 669 kappaletta Revenio Group Oyj:n osakkeita ja 0 kappaletta optioita.

Image
Pekka Tammela
KTM Pekka Tammela (s. 1962)
Osakas, PJ Maa Partners Oy


Pekka Tammela toimii osakkaana PJ Maa Partners Oy:ssä. Hän on toiminut aiemmin yritysjohtotehtävissä, muun muassa osakkaana talousjohtajana Solteq Oyj:ssä ja Panostaja Oyj:ssa sekä KHT-tarkastajana PricewaterhouseCoopersissa sekä KPMG:ssä. Hän toimii myös muissa hallituksissa mm., SNT-Group Oy:n sekä Normiopaste Oy:n hallituksen puheenjohtajana sekä Pikespo Invest Oy Ltd:n ja Trimaster Oy:n hallituksen jäsenenä . Revenion hallituksessa Tammela on ollut 3.4.2007 lähtien. Hän on tarkastusvaliokunnan puheenjohtaja.

Pekka Tammela ja hänen määräysvaltayhtiönsä omistivat 31.12.2020 yhteensä 40 774 kappaletta Revenio Group Oyj:n osakkeita ja 0 kappaletta optioita. 

 

 

Image
Arne Boye Nielsen
MBA, Arne Boye Nielsen (s. 1968)
Johtoryhmän jäsen, Demant A/S

Arne Boye Nielsen toimii Demant A/S:n johtoryhmän jäsenenä. Hän on toiminut vuodesta 1996 lähtien erilaisissa johtotehtävissä Demant A/S:ssa, kuten Communications Business Arean johtajana ja Diagnostics Business Arean johtajana. Nielsen on Össur hf:n hallituksen jäsen. Revenion hallituksessa Nielsen on ollut 8.6.2020 lähtien. Hän on nimitys- ja palkitsemisvaliokunnan jäsen. 

Arne Boye Nielsen ja hänen määräysvaltayhtiönsä omistivat 31.12.2020 yhteensä 293 kappaletta Revenio Group Oyj:n osakkeita ja 0 kappaletta optioita. 

Image
Bill Östman
M.Sc.E., Bill Östman (s. 1958)
Vice President and General Manager, Thermo Fisher Scientific

Bill Östman toimii liiketoimintayksikön johtajana Thermo Fisher Scientificin Clinical Diagnostics-divisioonassa, jossa hän on aikaisemmin toiminut myös myynti- ja markkinointijohtajana ja tuotekehitysjohtajana. Hän on aiemmin toiminut myös Thermo Fisher Scientificin Suomen yhtiön hallituksen puheenjohtajana ja toimitusjohtajana. Ennen liiketoimintojen siirtymistä osaksi Thermo Fisheriä, hän on toiminut johtotehtävissä Konelab Oy:ssä ja Kone Instruments Oy:ssä. Revenion hallituksessa Östman on ollut 8.6.2020 lähtien. Hän on nimitys- ja palkitsemisvaliokunnan jäsen. 

Bill Östman ja hänen määräysvaltayhtiönsä omistivat 31.12.2020 yhteensä 1 493 kappaletta Revenio Group Oyj:n osakkeita ja 0 kappaletta optioita. 

 

 

Kaikki hallituksen jäsenet ovat riippumattomia Yhtiöstä ja merkittävistä osakkeenomistajista