Revenio Group Oyj:n hallituksen jäsenet

Image
Pekka Rönkä
DI Pekka Rönkä (s. 1952)
Hallituksen puheenjohtaja

Hallituksen puheenjohtaja DI Pekka Rönkä on toiminut HLD Healthy Life Devices Oy:n sekä Magnasense Technologies Oy:n hallitusten puheenjohtajana sekä Lifeassays AB:n hallituksen jäsenenä. Hän on toiminut Thermo Fisher Scientificissä muun muassa varatoimitusjohtajana sekä liiketoimintajohtajana vuosien 1999-2012 välisenä aikana. Aikaisemmin Rönkä on toiminut Labsystems Oy:n johtotehtävissä, Fluilogic Systems Oy:n sekä Konelab Oy:n toimitusjohtajana. Revenion hallituksessa Rönkä on ollut 20.3.2014 lähtien. Hän on tarkastusvaliokunnan jäsen.

Image
Kyösti Kakkonen
Kauppaneuvos, OTK Kyösti Kakkonen (s. 1956)
Toimitusjohtaja
, Joensuun Kauppa ja Kone Oy, K2 Invest Oy, Kakkonen-Yhtiöt Oy
  • Kyösti Kakkonen on Tokmanni -konsernin perustaja ja on toiminut konsernin toimitusjohtajana 20 vuoden ajan aina vuoteen 2009 saakka. Nykyisin Kakkonen toimii toimitusjohtajana, hallituksen puheenjohtajana ja hallituksen jäsenenä lukuisissa omistamissaan yhtiöissä, mm. Joensuun Kauppa ja Kone Oy:ssä, K2 Invest Oy:ssä sekä Kakkonen-Yhtiöt Oy:ssä. Revenion hallituksessa Kakkonen on toiminut 20.3.2014 lähtien.

    Kyösti Kakkonen ja hänen määräysvaltayhtiönsä omistivat 31.12.2019 yhteensä 1 062 179 kappaletta Revenio Group Oyj:n osakkeita ja 0 kappaletta optioita.

Image
Ann Christine Sundell
FM Ann-Christine Sundell (s. 1964)
Hallitusammattilainen

Ann-Christine Sundell toimii Blueprint Genetics Oy:n, Immunovia Ab:n ja Biocartis NV:n hallituksen jäsenenä sekä Medix Biochemica Group Oy:n ja Serres Oy:n hallituksen puheenjohtajana ja Raisio Oyj:n hallituksen varapuheenjohtajana. Ann-Christine Sundell toimii myös Biocartis NV:n palkitsemisvaliokunnan jäsenenä, Immunovia Ab:n palkitsemisvaliokunnan puheenjohtajana ja Raisio Oyj:n tarkastusvaliokunnan puheenjohtajana. Hän on aikaisemmin toiminut vuosien 1999-2010 välisenä aikana PerkinElmer:ssa johtajana, segmenttijohtajana sekä myynti- ja markkinointijohtajana. Revenion hallituksessa Sundell on ollut 15.3.2016 lähtien. Hän on tarkastusvaliokunnan jäsen.

Ann-Christine Sundell ja hänen määräysvaltayhtiönsä omistivat 31.12.2018 yhteensä 4 376 kappaletta Revenio Group Oyj:n osakkeita ja 0 kappaletta optioita.

Image
Pekka Tammela
KTM Pekka Tammela (s. 1962)
Osakas, PJ Maa Partners Oy


Pekka Tammela toimii osakkaana PJ Maa Partners Oy:ssä. Hän on toiminut aiemmin yritysjohtotehtävissä, muun muassa osakkaana Korona Invest Oy:ssä, talousjohtajana Solteq Oyj:ssä ja Panostaja Oyj:ssa sekä KHT-tarkastajana PricewaterhouseCoopersissa sekä KPMG:ssä. Hän toimii myös muissa hallituksissa mm., SNT-Group Oy:n sekä Normiopaste Oy:n hallituksen puheenjohtajana sekä Pikespo Invest Oy Ltd:n, Lifa Air Finland Oy:n ja PJ Maa Partners Oy:n hallituksen jäsenenä . Revenion hallituksessa Tammela on ollut 3.4.2007 lähtien. Hän on tarkastusvaliokunnan puheenjohtaja.

Pekka Tammela ja hänen määräysvaltayhtiönsä omistivat 31.12.2019 yhteensä 70 407 kappaletta Revenio Group Oyj:n osakkeita ja 0 kappaletta optioita. 

 

Kaikki hallituksen jäsenet ovat riippumattomia Yhtiöstä ja merkittävistä osakkeenomistajista. 

Image
Arne Boye Nielsen
MBA, Arne Boye Nielsen (s. 1968)
Johtoryhmän jäsen, Demant A/S
Image
Bill Östman
M.Sc.E., Bill Östman (s. 1958)
Vice President and General Manager, Thermo Fisher Scientific